Български | English
 

“АЕЦ КОЗЛОДУЙ” ЕАД стартира СТИПЕНДИАНТСКА ПРОГРАМА 2017/2018


 

 

“АЕЦ КОЗЛОДУЙ” ЕАД

стартира

СТИПЕНДИАНТСКА ПРОГРАМА

за учебната 2017/2018 г.

 

    АЕЦ “Козлодуй” организира прием в стипендиантска програма за учебната 2017/2018 г.

 

    Ще бъдат предоставени стипендии на 5 обучаващи се студенти в бакалавърска степен и 4 – в магистърска от Технически университет – София:

 

    За студенти от Технически университет – София, редовна форма на обучение в първи курс на бакалавърска програма по специалност “Топлоенергетика и ядрена енергетика”  – 5 стипендии.

 

    За студенти от Технически университет – София, редовна форма на обучение в първи семестър на магистърска програма по следните специалности:

         - “Ядрена енергетика”  – 2 стипендии

         - “Електроенергетика и електрообзавеждане” – 1 стипендия

         - “Автоматика, информационна и управляваща техника” – 1 стипендия

 

    На одобрените по програмата ще бъде предоставена възможност за провеждане на стаж и практика в атомната централа, а след завършване – и трудов договор за работа по придобитата квалификация.

 

    По този начин атомната централа подкрепя млади хора, като им съдейства да започнат кариерния си път в една от най-високотехнологичните сфери на българската индустрия и едновременно с това им дава възможност да се отдадат пълноценно на своето обучение. Така АЕЦ “Козлодуй” за пореден път засвидетелства готовността си да инвестира в човешкия капитал и специалната си ангажираност към професионалното изграждане и развитие на следващото поколение технически специалисти.

 

    За допълнителна информация можете да се обърнете към доц. К. Филипов (filipov@tu-sofia.bg) или aec_podbor@npp.bg

 

Образец на автобиография