Заедно в час

Заедно в час“ е неправителствена организация, чиято цел е всяко дете в България да получи качествено образование, независимо от произхода, местоживеенето и финансовите възможности на родителите му.

За да се случи това, “Заедно в час” всяка година привлича към учителската професия най-активните завършващи или наскоро завършили студенти. Те стават част от двугодишна програма, по време на която преминават през множество допълнителни обучения, менторска подкрепа и други дейности, с които развиват своите уменията и лидерски потенциал. Програмата е подходяща за всички завършващи студенти, включително такива изучаващи технически специалности.

Крайният срок за кандидатстване е 15 март, а кандидатстването става през сайта zaednovchas.bg
Тук можете да намерите файл, в който е има подробна информация. Можете да се включите и в уебинар, на който ще бъде представена програмата, как се кандидатства за нея и каква е добавената стойност за всеки участник. Уебинарът ще се проведе на 9 март от 18:30 ч. Регистрацията за събитието е безплатна и се случва през тази страница – https://zaednovchas.bg/webinar-kak-da-poemesh-po-nov-pyt-v-prepodavaneto/


Source: https://zaednovchas.bg/